Telangana TSPSC Quiz 1 VRO Police Groups Steno Forest Exams

6

Those are preparing for Telangana TSPSC Quiz exams like VRO, Police, Groups, Steno, Forest Exams candidates have to attempt the daily quiz exams, we are providing at free of cost, daily important 10 questions to be added here and the weekly mock test will be added.

Telangana TSPSC VRO Books Study Material Download PDF Telugu English Medium

Attempt daily Telangana TSPSC Quiz for VRO, Police, Groups, Steno, Forest Exams for quick reference for any exam of Telangana State and remember, the more practice you did and you will get more marks in the examination.

Practice More and Secure More Marks | Telangana TSPSC Quiz

1 Pillala Marri, which is an 800 year old banyan tree is located in which district of Telangana state.?

Answer – Mahaboobnagar

2 What is the state bird of Telangana?

Answer – Indian Roller

CM_examdays.com_Education_RSPV_WC1 -----------------------------------

3 Which of the following Village/City is famous for Paper industry ?

Answer – Sirpur

4 Which day is celebrated as Telangana Language day?

Answer – September 9.

5 Tick below answer: Total number of districts in Telangana .?

Answer – 21

6 Total number of districts in Telangana.?

Answer – Bhadradri

7 Who is appointed as the “brand ambassador” of Telangana.?

Answer – Sania Mirza

9 Which of the following dynasties ruled Telangana?

Answer – Kakatiyas

Comment your score in below comment and ask or suggest any to us. as per your response, we will increase the questions limit. Never give up on Telangana TSPSC Quiz exams.

6 COMMENTS

    • Hi Vishnu,
      Thanks for the suggestion, the online tests only for the basic understanding of Exam Pattern. You can take online tests as per Exam Patten visit examdays.com & Subscribe online tests.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.